LASERKURS fredagen 22 oktober i Ängelholm på Erikslunds Hotell

Nu efter pandemin startar vi upp med en ny praktisk kurs i laserbehandling.Som gästföreläsare under dagen har vi Tobias Tuvesson en man med mångårig erfarenhet av laserbehandling och ett "bredare" tänk om hur man använder sin laser på bästa sätt. Tobias föreläsning varvas med Johan Allgulander från Optilaser som praktisk visar hur han arbetar med lasern på olika vävnader och diagnoser samt ett teoriblock om laserljusets effekter.

För dom som vill finns möjlighet till uppstartsträff "lasersnack" på torsdagkväll då möjlighet till Relax och Gym finns och som avslutas med en 2 rätters middag i restaurangen.

 

Vi på Optilaser bjuder in alla med laserintresse för en spännande dag:

Dagen kommer att innehålla mycket praktiskt handhavande, laserteknik och behandlingsmetodik. Teoripass som därefter följs av praktiskt behandling med laser med patienter på behandlingsbänken. Genomgång av olika strategier för olika diagnoser samt behandling på olika vävnader t.ex. muskler, ligament ledband, nervutbredningar, leder, bursiter slemsäckar, blödningar hematom m.m.

Som gästföreläsare kan vi presentera Tobias Tuvesson med mångårig erfarenhet av laser behandling. Kursen kommer att varvas med Tobias och Johans erfarenheter.   

För er som nyligen investerat i vår MLS laser eller är nyfiken på att göra det eller vill gå denna kurs ytterligare en gång.

Föreläsare för denna dag är Tobias Tuvesson samt naprapat Johan Allgulander

Kurskostnad 2000:- + moms. 

För deltagande på torsdag kväll rum samt måltid:

Kostnad hotell  2 rätters middag 1305:- ex.dryck

För hotellrum ring eller maila Hotell Erikslund 

0431 41 57 00  Ref Anna eller Kerstin

reception@hotellerikslund.se

Kurslitteratur ingår.

 

Vi ser framemot en spännande dag !

Välkomna !

Johan och Tobias

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kursanmälan