LASERBEHANDLING AV HÄST & HUND STEG 2

Välkommen till vår specialiserade endags fortsättningskurs Steg 2 i laserterapi! En vidareutbildning, skräddarsydd för dig som vill utöka din kunskap inom laserterapi på djur! torsdag 14 mars 2024.

Nu presenterar vi den kurs många efterfrågat; en fortsättningskurs inom laserbehandling av djur, där diagnoser utöver grundkursen behandlas, med fokus på mer specifika diagnoser och behandlingsteknik, med de senaste nyheterna inom laserbehandling av djur samt hjälp att nyttja alla tekniska lösningar i sin laser t.ex. journalföring och egna program.

Kursen är baserad på LLLT, med lasrar från Optilaser.se

Denna kurs ger dig en exklusiv chans att fördjupa dig i de senaste tekniska lösningarna i lasermaskinen, samt att utforska det breda utbudet av applikationer på hästar, hundar och katter för olika åkommor.

Kursinnehåll:

Uppdaterad teori: Få inblick i de senaste forskningstrenderna och vetenskapliga uppdateringarna inom laserterapi för djur.

Praktisk teknisk kunskap: Lär dig om lasermaskinens avancerade funktioner, optimering av inställningar och praktisk användning.

Tillämpning på flera sjukdomar: Utforska och diskutera användningen av laserterapi för en mängd olika sjukdomar som inte har behandlats i tidigare kurser .

Arbeta med olika djur: Få en förståelse för skillnaderna i behandlingsmetoder och protokoll för hästar, hundar och katter.

Kliniska fallstudier: Analysera och diskutera verkliga fall för att förstå bästa praxis och optimala tillvägagångssätt.

Erfarna föreläsare: Leds av experter inom laserterapi och djurhälsa, som delar med sig av sina kunskaper och praktiska erfarenheter.

Vi välkomnar:

Veterinärer, djurvårdare, terapeuter och alla med tidigare erfarenhet av laserterapi på djur. Studenter som vill utöka sin kompetens och förståelse inom detta område.

Datum och plats:

Datum: 14 mars 2024

Plats: Online, Föreläsare Line Østerhagen

Schema: Kursen pågår 09.00-15.00 med en halvtimmes paus mitt på dagen.

ANMÄL DIG GENOM DENNA LÄNK !  INFO PÅ NORSKA  KURSEN SPELAS IN SÅ DU FÅR TILLGÅNG ATT SE DEN IGEN!

  • Laser level 2: https://www.nht.no/a/2147799417/Qw2fCcWn
    Går online: Dato: 14 mars 2024 fra 09.00-15.00 med en halvtimes pause midt på dagen.
  • Pris: 3997 kr med möjlighet till uppdelad betalning i länken