Våra laserapparater

Optilaser AB har levererat laserutrustning i 30 år från ASA-LASER som har en världsledande position inom medicinska lasrar.

Vår leverantör ASA laser har sin bas i Italien och säljer medicinsk laserutrustning över hela världen. Deras nya teknik MLS Multi Wave Locked system har visat sig vara mycket effektiv och innebär att två våglängder jobbar tillsammans i synkroniserad samverkan 808nm och 905nm.

Utbildning är viktigt för oss på Optilaser då vi vill att våra kunder skall få ut största möjliga effekt av sina laserbehandlingar därför arrangerar vi kurser som har blivit mycket omtycka.

Alla våra lasrar levereras personligen och ca 100 sidors behandlingsinstruktioner, kurs / kursrabatt ingår vid köp. Vi har 2 års garanti.

Kontakta oss gärna om ni har frågor om våra MLS lasrar, kurser m.m. Maila eller ring gärna, finns uppe till höger under fliken KONTAKT.

MPHI HUMAN

Vår storsäljare som används av fysioterapeuter, naprapater, kiropraktorer och massörer. MLS tekniken som innebär att
två våglängder jobbar tillsammans i samma prob 808mn & 905nm.
Den innovativa mjukvaran gör den mycket lättarbetad.
Flertaliga färdiga diagnosprogram exempelvis muskel,
triggerpunkt, tendinit, artrit, bursit
Kurs ingår alltid vid köp av våra lasrar samt personlig leverans!

 

 

Läs mer

 

MPHI 75 NYHET !

Vi presenterar årets nyhet MPHI 75

Med dubbla våglängder i samma probe /penna 808nm och 905nm som jobbar tillsammans för ett förhöjt resultat.Dioderna är synkroniserande och tekniken har patenterats och kallas MLS multi locked system.
En laser med utbytbart munstycke för behandling av akupunkturpunkter.Samma MLS teknik som MPHI men en 3ggr starkare 905nm diod på 75 000mW.
Lättanvänd programvara som gör den mycket tacksam att arbeta med för att tillföra rätt joulemängd/energi för rätt vävnad/diagnos, muskler ,leder,ligament utstrålningsmärta m.m

MIS laser

Ny teknik med fiber och 6 stycken superpulsade 905nm dioder och en 808nm diod. MLS high peak pulse genererar en max styrka på 3,2 W vid frekventerad pulsvåg och 6W vid kontinuerlig pulsvåg. Möjlighet finns att behandla endast med 905nm eller 808nm.
Intuitiv stor skärm. Två utbytbara hand enheter med diameter på 2cm och på 5cm.
Service, uppdatering och eventuell felsökning görs via en QR kod.

MPHI 75:5

Klinikmodell med extra probe,handenhet. Snyggt designad och möjlighet att jobba med 2 prober vid samma behandlingstillfälle. Den kompletta lösningen för kliniken med den stora MLS proben ”Charlie” med en behandlingsyta på 20 cm2 och 3ggr starkare dioder, vilket innebär snabbare resultat samt kortare behandlingstider.
Laserakupunktur möjligheter med den lilla proben handenheten. Bra mjukvara med många förinställda program för olika diagnoser.

MPHI 5

MPHI 5 Klinikmodell med handenhet. Den kompletta lösningen för kliniken med den stora MLS proben ”Charlie” med en behandlingsyta på 20 cm2
Vilket ger kortare behandlingstider.
Snyggt designad och möjlighet att jobba med 2 prober vid samma behandlingstillfälle.

M6 ROBOT

M6 Robot med handenhet. Automatiserad funktion där terapeuten väljer behandlingsyta som det robotiserade laserhuvudet automatiskt behandlar.
För kliniker som vill ta nästa steg inom lasertekniken och erhålla den effektivaste lösningen.

 

HIRO TT

Laser kombinerat med kyla. YAG pulsad laser med kontroll av hudtemperatur via "SmartCooler system". Med HIRO TT kan man använda 3 olika handenheter "prober" DJD proben för regenerativa diagnoser.Dom båda andra används vid olika smärttillstånd lokalt samt vid utbredningsmärtor.
Peak power 3000 W
Smart cooling system 18-28 grader

M8 ROBOT

M8 Robotiserad laserbehanding

Tack vare sin exklusiva MLS®-multidiodapplikator med 75 W Peak Power, ger M8 snabb och automatisk leverans av MLS®-laserterapi.
Rörelsen av armen och huvudets rotation i 5 robotiserade riktningar möjliggör perfekt positionering på behandlingsområdet.
Den förbättrade MLS®-pulsen resulterar i snabbare förbättring av symtom med minskade behandlingstider.

Katalog Human

Katalog mphi 75

Katalog Hilterpia

Katalog Dental

Ladda ner ASA-LASERS app