Utbildning Modul 1 & 2 Laserbehandling av Hund

Linda Laser Education drivs av Linda Näslund som har mångårig erfarenhet av laserbehandling på hund. Linda har i alla år behandlat med ASAs lasrar och hela tiden följt utvecklingen så hon har erfarenhet av Mphi Vet, Mphi Orange; M-Vet och MIS laser. Lindas spetskompetens är hund och förutom många utbildningar har hon haft uppfödning i 30 år samt erfarenheter med att träna och tävla i många olika hundgrenar.

Laserterapeut på hund
Modul 1 Ljusets egenskaper
Modul 2 Grunderna i laserbehandling

Denna kurs vänder sig till alla med intresse för behandlingsformen laserterapi. Detta är en bra grund till dig som funderar på att börja med laser men även dig som jobbat med laser och vill fördjupa dina kunskaper. 
Inga förkunskaper krävs. 
Modul 1 och 2 är en god grund oavsett om du ska jobba med behandling av hund eller andra djur

Här får du chansen att utveckla en början till spetskompetens när det gäller laserbehandling på hund. 

Modul 1 Laserljuset
Här lär du dig mer om ljus, ljusets egenskaper & vad som skiljer olika ljus. Du förstår skillnader mellan olika laserklasser och lär dig mer om dessa. Du lär dig om skador som kan uppkomma av ljus och vikten av att skydda dina och kundens ögon. Du kommer vara säker på vad laserljus med rätt våglängd och dos kan ge upphov till för reaktioner i kroppen. 


Modul 2 Grunderna i laserbehandling 
I Modul två är det dags att lära sig när man ska och inte ska behandla med laser, vi pratar om behandlingsprinciper och behandlingsmål. Du lär dig mer om vilka frekvenser som når vilken vävnad och hur viktigt det är med rätt dos. Du lär dig behandlingstekniker och metoder. 
LÄNK:
https://linda-laser-education.mykajabi.com/offers/GcSZJpwM

Modul 1 och 2 säljs ihop. Pris 2495 kr.

Fördelen med online är att du kan se detta om och om igen. 

Du har tillgång till kurserna i 12 månader    Kurserna innehåller 20-talet kortfilmer om 2-7 minuter

Fristående kurs 
Sårbehandling med laser

Denna kurs vänder sig till alla med intresse för behandlingsformen laser. Inga förkunskaper krävs men om du gått Modul 1 och 2 kommer du förstå mer av denna kurs. Lär dig fördelarna med sårbehandling med laser, vilka sår och hudproblem du kan behandla och när du inte ska laserbehandla

I kursen följer du såren genom läkningsprocessen med detaljerade bilder och instruktionsvideos. Genom utförliga och pedagogiska presentationer lär du dig bland annat: 
Flera behandlingsmetoder, användbara frekvenser och behandlingsintervaller. Olika sårskador som till exempel hundbett, trampdyneskador och operationsärr. 

Fördelen med online är att du kan se detta om och om igen. 

Du har tillgång till kurserna i 12 månader. Personlig feedback ingår inte just nu men kan komma att läggas till, men vill du går det att ordna privat coachning.  Kurserna innehåller 10 talet kortfilmer om 3-12 minuter
Pris: 2495 kr

Samtliga kurser är inklusive moms och går att betala med faktura och swish. Vill du ha ett specificerat kvitto eller betala med faktura eller swish, kontakta:
[email protected]

LÄNK: https://linda-laser-education.mykajabi.com/offers/aLrXhtEd


KÖP ALLA TRE KURSERNA TILL 900 KRONORS RABATT
Just nu 4090 kr inkl moms

LÄNK:
https://linda-laser-education.mykajabi.com/offers/LFpYGhpa

 

SE FILMEN SOM VISAR AXPLOCK UR KURSUTBUDET HÄR: Klicka på bilden nedanför