Laserkurs

Nästa kursdatum i Stockholm onsdagen den 17 maj. Johan Allgulander och Ove Sigvardsson från Optilaser som praktisk och teoretisk visar hur man arbetar med lasern på olika vävnader och diagnoser samt ett teoriblock om laserljusets effekter. Tobias Tuvesson gästföreläser se text nedan.

Vi på Optilaser bjuder in alla med laserintresse för en spännande dag: Dagen kommer att innehålla praktiskt handhavande, laserteknik och behandlingsmetodik. Teoripass som därefter följs av praktiskt behandling med laser med patienter på behandlingsbänken. Genomgång av olika strategier för olika diagnoser samt behandling på olika vävnader t.ex. muskler, ligament ledband, nervutbredningar, leder, bursiter slemsäckar, blödningar hematom m.m.

Tobias kommer att föreläsa om hur vi möter komplexa smärtpatienter där MLS laserterapi ingår, samt hur idrottsmedicinen möter psykodynamiska och kognitiva "kroppen" genom MLS laserterapi. Hur lär jag mig som terapeut att tänka och behandla bredare med laser olika frekvenser behandling i rörelse m.m.

Föreläsare för denna dag är Tobias Tuvesson Johan Allgulander och Ove Sigvardsson.

Kurskostnad 2000:- + moms.

Lunch och fika ingår.

Kurslitteratur ingår.

Vi ser framemot en spännande dag !

Välkomna ! Johan o Ove o Tobias

Kursanmälan