NÄSTA LASERKURS PÅ HÄST kommer att gå av stapeln på Täby Ryttarcenter 2-4 november

VÅR MYCKET POPULÄRA KURS I PRAKTISK BEHANDLING MED LASER PÅ HÄSTAR 100 SIDOR BEHANDLINGSMATERIAL INGÅR I KURSEN!

Nästa laserkurs med Optilaser kommer att gå av stapeln närmare sommaren.Line Österhagen är kursledare. Denna gång är vi tillbaka på Täby Ryttarcenter där det finns fina utrymmen med mycket plats för praktiska övningar.

KURSLEDARE  LINE ÖSTERHAGEN

Line har jobbat som häst-terapeut i många år och startade Nordisk Häst och Hundterapiskola 2005. Utbildad i laserterapi och har fördjupat sig i funktionell anatomi på högskola i 3 år. Har 4 års akupunktur utbildning och har skrivit behandlingsguiden till ASAs MPHI Vet Orange akupunkturlaser.

Har dessutom föreläst för veterinärer både i Italien och USA i laser behandling. Line samarbetar med veterinärer och andra inom equieterapeut området. Vår ambition är att deltagarna efter kursen skall kunna använda sin laserapparat på bästa sätt.

Line är eftertraktad föreläsare och kursledare och är engagerad i ett 30 tal kurser per år. Vi hälsar Line varmt välkommen till oss på Optilaser.

Vi fortsätter med det vårt upplägg som är mycket lyckat och uppskattat. : Delade grupper vid de praktiska övningarna i stallet. Kursen startar på onsdagen kl 13.00 och vi avslutar denna dag med gemensam middag som ingår i kurspriset.

Onsdagen innehåller teori, torsdag & fredagen varvas teori och praktik i två grupper.

Kursen är på 3 dagar och omfattar både skadebehandling och förebyggande behandling för leder, senor och muskler på tävlingshästar.

Kursen omfattar: Diagnos, var och varför skador uppkommer i bursor, leder, senskidor, senfästen, nervurträden, muskelfästen etc. Vad exteriöra avvikelser betyder och vilka skador som uppkommer av dessa. Hur man diagnostiserar och behandlar muskelproblem via triggerpunkter. Laserbehandlingsmetodik- vilka frekvenser som skall användas – hur mycket energi – hur ofta man behandlar etc. Ostelogi och ledlära, generell behandling av leder , samt behandling av utsatta skadeområden.

Mängder av behandlingsråd ges under dessa 3 dagar. Deltagaren får ett gediget kursmaterial om 100 sidor med tydlig vägledning hur du behandlar olika typer av behandlingsbara skador, förebyggande behandling, triggerpunkter. Dessutom detaljerat bildmaterial över skelett, senor, ligament, senskidor, bursor, muskler, exteriöra avvikelser mm.

Max antal deltagare är 15 st. Pris Sek 4800:- exkl moms. Lunch torsdag-fredag, middag på onsdag kväll samt fika under kursen ingår. 
Anmälan sker med inbetalning av anmälningsavgift 1000 kr inkl. moms till  bankgiro 622-8845. Skicka samtidigt ett mail till info@optilaser.se med namn, adress samt telefonnummer.

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret →

Det går lika bra att ringa och anmäla sig till oss direkt 0650/18609

Utskick kommer att ske ett par veckor innan kursstart då resterande belopp skall erläggas.

Intyg efter fullföljd kurs & 100 sidors behandlingsmaterial erhålls


VÄLKOMNA !!!!!

LINE, MATS 

Kursanmälan

Kvalitetssäkra dig och bli Certifierad Laserterapeut!

Certifieringsprov

Certifieringsprovet täcker 5 områden, dosering, säkerhet, biologiska effekter, grundläggande fysik, behandlingsstrategi och utförs hos oss i samband med våra kurser

För att göra provet ska du vara kroppsterapeut, leg. vårdpersonal, massör eller djurvårdspersonal -minimiutbildning är grundläggande anatomisk eller medicinsk utbildning.

När du certifierat dig får du ett diplom och kan visa dina kunder att du är kvalitetssäkrad.
Du får även en marknadsföringsplats på BMLs hemsida så att nya kunder lättare kan hitta dig.

Pris: 1 500kr/ år inkl.moms (1 200 kr exkl moms) OBS! Anmäl detta separat till info@optilaser.se